22 Mayıs 2010 Cumartesi

Adanali 65. Bölüm İzle Adanalı Tv Onlnie Seyret



Eklenme tarihi : 22.05.2010

Adanalı izle, Adanalı full izle, Adanalı tüm bölümleri, Adanalı dizi, Adanalı-65. Bölüm İzle, Adanalı tam ekran, Adanalı indir, Adanalı rapid, Adanalı rapidshare

ADaNaLI 22 MaYIS CuMaRTeSi iZLe, AdaNaLI Son BöLüMü FuLL iZLe, AdaNaLI YeNi SeZoN YeNi BöLüMü FuLL iZLe













Akasya Duraği 78. Bölüm Full Online İzleyin



Eklenme tarihi : 22.05.2010

Akasya Durağı izle, Akasya Durağı full izle, Akasya Durağı tüm bölümleri, Akasya Durağı dizi, Akasya Durağı-78. Bölüm İzle, Akasya Durağı tam ekran, Akasya Durağı indir

AKaSYa DuRaĞI 22 MaYIS CuMaRTeSi iZLe, AKaSYa DuRaĞI SoN BöLümü FuLL izLe, AKaSYa DuRaĞI YeNi BöLümü FuLL iZLe












Kavak YellerI 118. Bölüm Full İzle


Eklenme tarihi : 22.05.2010

Kavak Yelleri izle, Kavak Yelleri full izle, Kavak Yelleri tüm bölümleri, Kavak Yelleri dizi, Kavak Yelleri-118. Bölüm İzle, Kavak Yelleri tam ekran, Kavak Yelleri indir

KaVaK YeLLeRi 22 MaYIS CuMaRTeSi iZLe, KaVaK YeLLeRi SoN BöLüMü FuLL iZLe, KaVaK YeLLeRi YeNi SeZoN YeNi BöLüMü FuLL iZLe













Cennetin Kralligi İzle



Türkçe Dublaj


Sinemalar.com Puanı : 7.4/10
IMDB Puanı : 7.1/10
Yapım : 2005 ~ ABD, Almanya, İngiltere, İspanya
Tür : Dram, Romantik, Savaş, Tarih
Yönetmen : Ridley Scott
Senaryo : William Monahan
Yapımcı : Ridley Scott
Görüntü Yönetmeni : John Mathieson
Müzik : Harry Gregson-Williams, Natacha Atlas
Süre : 2 saat 25 dk  

Özet : Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba… Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük bir şövalye olmasını sağlayacaktır.

Dönüşü Olmayan Yol



Turkce Altyazi


Yönetmen : Arviz Saghizadeh
Oyuncular : Michael Madsen, David Carradine
Tür : Aksiyon
Yapım Yılı : 2009
Ülke : USA
















İki Babalik İzle



Turkce Altyazi


Yapım : 2009 ~ ABD
Tür : Aile , Komedi
Gösterim Tarihi : 09 Nisan 2010 (Türkiye)
Oyuncular : Robin Williams , John Travolta , Justin Long , Matt Dillon , Seth Green
Yönetmen : Walt Becker
Senaryo : David Weissman , David Diamond
Yapımcı : Robert L. Levy , Peter Abrams , Andrew Panay
Görüntü Yönetmeni : Jeffrey L. Kimball
Görüntü Yönetmeni : John Debney
Dağıtım : UIP Filmcilik
Süre : 1 saat 28 dk


Özet : Altı yaşında ikiz çocukları olan boşanmış bir baba (Robin Williams) ile hovarda ruhlu iş ortağı (John Travolta) bu iki çocuğun bakımı ve sorumluluğu iki hafta boyunca üzerlerine kalınca çareyi ikizler ile birlikte bir yaz kampına katılmakta bulurlar. Yaz kampının yöneticisi Barry (Matt Dillon) ikizlerle birlikte kampa gelen adamların (Williams ile Travolta) aslında sevgili olduklarını ve ikizleri evlat edindiklerini düşünür. Bu nedenle bir an bile eleştirel gözlerini onların üzerlerinden ayırmaz.


Olagan Şüpheliler İzle



Turkce Dublaj


Imdb : 8.7/10
Tür : Macera, Gerilim
Yönetmen : Bryan Singer
Yapım : 1995, İngiltere , ABD , Almanya
Süre:102 dakika
Oyuncular :Stephen Baldwin (Michael McManus) , Gabriel Byrne (Dean Keaton) , Benicio Del Toro (Fred Fenster) , Kevin Pollak (Todd Hockney) , Kevin Spacey (Verbal Kint)

Özet : Beşi de birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında uzman sabıkalı, basit bir kaçırma olayından sonra gözaltına alındıklarında hiçbiri olaya bir anlam veremeden boş gözlerle birbirlerine bakmaktadır. Hikayeyi araştıran ajan David Kujan Kaliforniya San Pedro Limanı’nda 27 kişinin ölümü ile sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş kişinin bağlantısı olduğunu varsaymaktadır. Elinde kalan tek canlı tanık Verbal Kint hikayeyi baştan sona soğukkanlılıkla kendisine aktarmaktadır fakat tüm soru işaretleri bir kişinin üzerinde yoğunlaşır: “Keizer Soze”.


Fight Club İzle



Turkce Dublaj


Dövüş Kulübü | Fight Club


IMDB : 8,8
Tür : Aksiyon
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Jim Uhls , Chuck Palahniuk (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jeff Cronenweth
Müzik : The Dust Brothers
Yapım : ABD , 139 dk.
Oyuncular : Brad Pitt (Tyler Durden) , Edward Norton (Anlatıcı) , Helena Bonham Carter (Marla Singer) , Meat Loaf (Bob) , Zach Grenier (Richard Chesler) , Richmond Arquette (Stajyer) , David Andrews (Thomas) , Rachel Singer (Chloe)

Özet : Dövüş kulübünün ilk kuralı, dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır. Dövüş kulübünün ikinci kuralı da, kulüp hakkında konuşmamaktır…

Filmin baş kahramanı, sıradan hayatının girdaplarında bunalımlar geçiren bir sigorta müfettişi olan Jack, Kanserli olmadığı halde, uykusuzluğunu yenmek ve hayatına anlam katmak adına, kanserlilere moral destek sağlayan terapi gruplarına katılır. Orada, Marla Singer adlı bir kızla garip bir yakınlık kurar.

Bir iş gezisi dönüşü ise, Tyler Durden adlı egzantrik karakterle tanışır. Durden, Jack’in olmak isteyip de olamadığı adam gibidir. Tyler’ın girişimleriyle bir yeraltı faaliyeti olarak başlayan dövüş kulübü, Jack’e hayatında yepyeni kapılar açacaktır… Ve tabii, bu kapılardan ister istemez Marla geçecektir… Fakat… Tyler Durden gerçekte kimdir ?


Oyuncu - Gamer İzle



Turkce Altyazi


Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009
Yönetmen : Mark Neveldine Brian Taylor
Senaryo : Mark Neveldine , Brian Taylor
Görüntü Yönetmeni : Ekkehart Pollack
Müzik : Robb Williamson , Geoff Zanelli
Yapım : 2009, ABD , 95 dk.
Oyuncular : Gerard Butler (Kable) , Amber Valletta (Angie) , Michael C. Hall (Ken Castle) , Kyra Sedgwick (Gina Parker Smit) , Logan Lerman (Simon) , Alison Lohman (Trace)

Özet : Toplumdan uzak bir yaşam süren milyarder Ken Castle şimdiye kadar yapılanlar arasında en çok tartışma yaratmış olan oyun biçimini yaratmıştır: Slayers.

Bu oyun milyonlara en derindeki arzularını ve fantezilerini tüm dünyanın gözü önünde sergileyebilme imkanı sağlayan ve olağanüstü popüler bir hale gelen çok-oyunculu bir online oyundur. Fakat oyun yeni ve korkunç bir boyut kazanmak üzeredir. İnsanlar insanları oynayacaktır…

Bu geniş ölçekli online oyunun merkezindeki 1 numaralı oyuncu ise Slayers’ın yıldız ve kült kahramanı Kable’dır. Fakat Kable kendi başına değildir. Rock yıldızı statüsündeki genç oyuncu Simon Kable’ı kontrol etmekte ve her engele meydan okuyarak onu her hafta zaferden zafere koşturmaktadır.

Ailesinden alınıp hapsedilen ve kendi iradesi dışında savaşmaya zorlanan günümüz gladyatörü, oyundan kaçabilmek için hayatta kalmak zorundadır. Kendi özgür iradesini ve kimliğini geri kazanması ve karısını, ailesini ve insanlığı Castle’ın acımasız teknoloji spiralleri daha da kontrolden çıkmadan önce kurtarması gerekmektedir.















The Spy Next Door İzle



Turkce Altyazi


Yapım : 2009 , 2010 ~ ABD
Tür : Aile , Aksiyon , Komedi
Oyuncular : Jackie Chan , Amber Valletta , Billy Ray Cyrus , George Lopez , Katherine Boecher
Yönetmen : Brian Levant
Senaryo : James Greer , Gregory Poirier , Jonathan Bernstein
Yapımcı : Ryan Kavanaugh , Robert Simonds
Görüntü Yönetmeni : Dean Cundey
Görüntü Yönetmeni : David Newman
Dağıtım : Pinema Film
Süre : 1 saat 32 dk
Gösterim Tarihi : 23 Nisan 2010 (Türkiye)

Özet : Fim, başrolünde Jackie Chan’ i casusluk kariyerini bırakıp yan kapı komşusu ve kız arkadaşı olan Gillian (Amber Valetta) ile oturmaya karar veren gizli bir CIA süper ajanı olarak Bob Ho rolünde oynatıyor. Ama Bob’un Gillian’ ın onunla evlenmeyi kabul etmeden önce tamamlaması gereken bir görevi daha vardır: 3 çocuğunun dostluğunu kazanmak.Gillian acilen şehirden ayrılmak zorunda kalınca, Bob çocuklara bakmak için gönüllü olur, böylece onların onayını kazanabilecektir. Ama çocuklardan biri yanlışlıkla çok gizli bir formülü bilgisayarından indirince, Bob’un baş düşmanı Rus bir terörist, Bob’u kariyerinin en zorlu görevinde, casusluk ve babalık rollerini değiştirmesi için zorlayarak saldırı için harekete geçer.Dövüş sanatları süper yıldızı Jackie Chan, başarılı bir destekleyici oyuncu kadrosuyla ekranlarda görülüyor.


Jennifer’s Body izle



Turkce Altyazi


Tür : Bilim Kurgu / Korku / Komedi / Gençlik
Gösterim Tarihi : 23 Ekim 2009
Yönetmen : Karyn Kusama
Senaryo : Diablo Cody
Görüntü Yönetmeni : M. David Mullen
Müzik : Theodore Shapiro
Yapım : 2009, ABD , 102 dk.
Oyuncular : Megan Fox (Jennifer Check) , Amanda Seyfried (Needy Lesnicky) , Johnny Simmons (Chip Dove) , Adam Brody (Nikolai Wolf)

Özet : Lise öğrencisi ve amigo kaptanı Jennifer, şeytani bir ruh taşımakta ve okulundaki erkekleri vahşice katletmektedir. Yakın arkadaşı Needy, Jennifer’ın içinde bir şeytan barındığını öğrendiğinde arkadaşını ve çevresini kurtarmaya çalışır.

Fakat bununla uğraşırken Jennifer’ın kurbanlarının sadece erkekler mi olduğu sorusu da kafasını meşgul etmektedir.

‘Juno’ ile en iyi senaryo Oscar’ını alan Diablo Cody bu sefer şirinlikten uzak, absürd korku filmlerine teğet geçen bir gençlik filmiyle çıkıyor seyircinin karşısına.
















Yedi – Seven İzle



Turkce Dublaj


Tür : Gerilim / Macera / Polisiye
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Andrew Kevin Walker
Görüntü Yönetmeni : Darius Khondji
Müzik : Howard Shore
Süre : 123 Dk.
Oyuncular : Morgan Freeman (Dedektif William Somerset) , Brad Pitt (Dedektif David Mills) , Andrew Kevin Walker (Ölü Adam) , Daniel Zacapa (Dedektif Taylor) , Gwyneth Paltrow (Tracy Mills) , John Cassini (Memur Davis) , Kevin Spacey (John Doe)

Özet : 7 ölümcül günahı işleyenleri kendi vahşi yöntemleriyle öldüren bir seri katil ve onun peşindeki iki polis dedektifin çabalarını konu alan bir gerilim başyapıtı.

Yönetmen David Fincher imzalı film, gerek sürükleyici konusu gerekse oyuncuların performanslarıyla gişede büyük başarı yakalamıştı. En iyi kurgu dalında 1996′da ödüle aday olan film bu ödülü alamamıştı.

Özellikle sürpriz kötü adamı ve çarpıcı finali ile şimdiden bir klasik olarak yerini aldı..


















Daha Kötüsü Olamaz İzle



Turkce Dublaj


Yapım : Abd
Tür : Komedi , Suç
Oyuncular : Martin Lawrence , William Fichtner , Danny DeVito , Bernie Mac , John Leguizamo
Yönetmen : Sam Weisman
Senaryo : Matthew Chapman
Yapımcı : Martin Lawrence , John Morrissey , David Hoberman , David Nicksay , Lawrence Turman
Görüntü Yönetmeni : Tyler Bates
Süre : 1 saat 37 dk



3 Days Gone İzle



Turkce Altyazi


Yapım : 2008 ~ ABD
Tür : Aksiyon , Gerilim , Gizem
Oyuncular : Jennifer Sciole , Jessica Lundy , Christopher Backus , Michelle Stafford , Patrick J. Adams
Yönetmen : Scott Mccullough
Senaryo : Oliver Coltress , Charles Wesley
Yapımcı : John Levin , James Quattrochi , Judy Preminger , George Fivas , Oliver Coltress
Görüntü Yönetmeni : Grisha Alasadi
Görüntü Yönetmeni : Markus Kmitta
Süre : 1 saat 32 dk

Özet : Filmimizin as kahramı Lucas’ı biri gömer 3 gün orda canlı canlı kalır ve en iyi arkadaşıda öldürülür. Polise ragmen Mafya babalarını bulan kahramanımız arkadaşını öldürenleri ve onu mezara gömenleri bulabilecek midir ?


Sinedunya Farkı'yLa İyi Seyirler..


Dogum Sancisi İzle



Turkce Altyazi


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009
Yönetmen : Lara Shapiro
Senaryo : Stacey Kramer , Lara Shapiro
Görüntü Yönetmeni : Dan Stoloff
Müzik : Andrew Hollander
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular Lindsay Lohan (Thea Dixon), Aaron Yoo, Cheryl Hines (Lisa DePardo), Janeane Garofalo (Claire), Bonnie Somerville (Suzie Cavandish), Bridgit Mendler (Emma)

Özet : Thea Dixon, aslında onu köle gibi kullanan patronundan nefret ediyordur. Ama durum işten çıkarılmaya gelince, Thea çözümü hamile olduğunu söylemekte bulur.
Thea'nın 9 ay boyunca saklı tutması gerektiği yalan, çevresindeki herkesin hayatına karışmasıyla hayatını olduğundan daha da zorlaştıracaktır.











The House Bunny İzle



Turkce Altyazi


Yönetmen : Fred Wolf
Yapım Yılı : 2008
Firma : Happy Madison Productions
Süre : 1 saat 37 dk
Dil : İngilizce
IMDB Puanı : 5.6 (6,855 Oy)
Ülke : Amerika
Tür : Komedi
Müzik : Waddy Wachtel
Senaryo : Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith
Yapımcılar : Allen Covert, Samuel Dickerman, Anna Faris







Robin Hood izle



Beklenen Filmm.!

Turkce Altyazi


Tür : Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 14 Mayıs 2010
Yönetmen : Ridley Scott
Senaryo : Brian Helgeland , Brian Helgeland (Kitap)
Yapım : 2010, ABD / İngiltere
Oyuncular : Russell Crowe (Robin Hood) , Cate Blanchett (Genç Marian) , Mark Strong (Sir Godfrey) , Matthew Macfadyen (Nottingham Şerifi)

Özet : 13. yüzyıl İngiltere’sinde Robin Hood ve arkadaşları, yaşadıkları köydeki yozlaşmanın karşısına dikilmiş, krala karşı isyana kalkışarak güçler dengesini sonsuza kadar değiştirmişlerdi. Kimilerince hırsız, kimilerince kahraman olarak nitelenen bu mütevazi adam, kendi halkının özgürlük sembolü oldu.

Kral Richard’ın ordusunda Fransızlara karşı hizmet verirken sadece kendi çıkarlarını düşünen Robin, Nottingham’a gittiğinde despot ruhlu şerifin baskısı ve ağır vergilerle inim inim inleyen bir kasabayla karşılaşır. Orada Lady Marion adlı dul bir kadına aşık olur. Ancak Lady Marion’ın, ormanlardan gelen bu adamın hareketleri ve kimliğiyle ilgili bazı kuşkuları vardır. Sevdiği kadının kalbini kazanmak ve kasabayı kurtarmak isteyen Robin, kendi yaşam tarzına uygun insanlardan bir çete kurar. Şerifin adaletsizliğini yok etmek için üst sınıftan işbirlikçileri teker teker avlamaya başlarlar.

Robin ve adamları, hayatlarının en büyük macerasına yelken açarlar. Bu sıradışı kahramanlar ve müttefikleri, ülkeyi kanlı bir iç savaşın içine düşmekten kurtarıp İngiltere’ye bir kez daha zaferle döneceklerdir.



Sinedunya Farkı'yla..


Not : Ses ve Görüntü Kalitesi Çok İyi Degildir. Olabildiginin En iyisidir. Daha İyisini Yayınlamadıkça En İyisi Budur. İyi Seyirler..



Herkesin Keyfi Yerinde izle



Turkce Dublaj


Özet : Frank Goode dört yetişkin çocuğunu görmek için yollara düştüğünde, kaybedeceğini hiç düşünmediği bir şeyi fark eder: ailesini. Frank kısa sürede karısının ona olan sevgisiyle, aile hayatının detaylarından onu koruma ihtiyacı hissettiğini fark eder, endişeleneceğini bildiği şeylerden.
Yolculuğu sırasında düşünecek zamanı, onu daha kapsamlı konuşmalara iten yabancılar olur ve Frank şunu fark eder: çocuklarının onunla daha dürüst olmasını istiyorsa, onunla daha sık konuşmaya başlamalarını istiyorsa ve iyi haberlerin yanı sıra kötü haberleri de paylaşmalarını istiyorsa, kendini değiştirmeye başlamalıdır
Filmin özü duygusal ve fiziksel bir yolculuktan ibaret...



Ajami İzle



Turkce Altyazılı


Yapım : 2009 ~ Almanya , İsrail
Tür : Dram , Politik , Psikolojik , Savaş
Oyuncular : Abu George Shibli , Elias Saba , Eran Naim , Fouad Habash , Ghassan Ashkar
Yönetmen : Yaron Shani , Scandar Copti
Senaryo : Yaron Shani , Scandar Copti
Yapımcı : Talia Kleinhendler , Moshe Danon , Thanassis Karathanos
Görüntü Yönetmeni : Boaz Yehonatan Yaacov
Görüntü Yönetmeni : Rabih Boukhari

Özet : Arap ve Yahudi komşuluklarının ilişkileri, Arapları Hiristiyanları İsraili ve Barı şeria'yı aralarındaki ilişkileri anlatan "2010 82. Oscar Ödül Töreninde" İsrail adına en iyi yabancı film kategorisine aday bir film.



Benjamin Button İzle



Turkce Altyazi


Tür : Fantastik / Romantik / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Eric Roth , Robin Swicord , Francis Scott Key Fitzgerald (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Claudio Miranda
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular : Brad Pitt (Benjamin Button) , Cate Blanchett (Daisy) , Tilda Swinton (Elizabeth Abbott) , Elle Fanning (6 Yaşındaki Daisy) , Julia Ormond (Caroline) , Jason Flemyng (Thomas Button) , Elias Koteas (Monsieur Gateau)

Özet : Yaşlı doğan ve yıllar geçtikçe tersine yaşlanan Benjamin Button'ın sıradışı yaşam öyküsü.

Yaşlı olarak dünyaya gelip bir bebek olana kadar hayatı sürecek olan Benjamin, 50 yaşındayken 30 yaşındaki bir kadına aşık olur. Yaşları ters yönde ilerleyen bu ikili ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar.

The Curious Case of Benjamin Button'ın senaryosu, Francis Scott Key Fitzgerald'ın kısa hikayesinden uyarlanarak yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen David Fincher var.


















Harold ve Kumar İzle



Turkce Altyazi


Tür : Komedi / Macera
Yönetmen : Jon Hurwitz , Hayden Schlossberg
Senaryo : Jon Hurwitz , Hayden Schlossberg
Yapım : 2008, ABD , 100 dk.
Oyuncular : John Cho (Harold Lee) , Kal Penn (Kumar Patel) , Rob Corddry (Ron Fox) , jack Conley (Deputy Frye) , Roger Bart (Dr. Beecher)









Büyük Film Yildizi İzle



Turkce Altyazi


Yönetmen : Steve Miner
Tür : Komedi
Diğer Adı : Private Valentine: Blonde & Dangerous
Süre : 98 dakika
Ülke : ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular : Jessica Simpson, Vivica A. Fox, Steve Guttenberg, Aimee Garcia, Olesya Rulin, Keiko Agena, Jill Marie Jones, Ryan Sypek, Cheri Oteri, Gary Grubbs, Bryce Johnson, Floriana Tullio, Katie Chonacas, Andy Milonakis, Jennifer Finley

Özet : Yeteneğiyle kendinden söz ettiren Jessica Simpson, müzik hayatındaki başarısını sinemada da göstermekte iddialı görünüyor. "The Dukes of Hazzard", "Employee of the Month" ve "Blonde Ambition"dan sonra çevirdiği yeni filmi "Major Movie Star" ile beyazperdede kendisini bir kez daha karşımıza çıkacak olan güzel yıldız, rolü için elinden
geleni yaptığını söylüyor. Tesadüfler sonucu kendisini bir anda ordunun içinde bulan bir film yıldızını canlandıran Simpson, "Hayatımda ilk kez neredeyse 70 kiloya kadar çıktım. Sürekli vücut çalışıyorum, rolüm beni zorladı ama aldığım olumlu eleştiriler her şeye değdiğini gösteriyor" şeklinde konuşuyor. Filmdeki performansıyla "Private Benjamin" filminin yıldızı Goldie Hawn'a benzetilen Simpson, "Ona benzetilmek benim için büyük bir onur ve aldığım en güzel iltifat" diyor. Filmde hiçbir sahnede dublör
kullanmak istemeyen ünlü yıldız, bu tavrıyla ekipten de tam not alıyor..













Saplanti İzle



Turkce Dublaj


Yapım : 2009 ~ ABD
Tür : Dram, Gerilim
Yönetmen : Steve Shill
Süre : 1 saat 45 dk

Özet : Derek Charles (Idris Elba) büyük bir terfi almış varlıklı ve başarılı üst düzey yöneticidir, başarılı kariyerinin yanı sıra güzel karısı Sharon (Beyonce Knowles) ilede mutlu bir evliliği vardır. Herşey geçici bir personel olarak işe başlayan (Ali Larter) Lisa‘nın baştan çıkarıcılığına kapılması ve bir kaçamakla tehlikeye girecektir. “Derek” in artık aile ve iş hayatı kontrolü dışındadır..















Çizmeli Kedi İzle



Turkce Dublaj


Yapım : 2009 ~ Fransa
Tür : Animasyon , Komedi
Seslendirenler : Mehmet Ali Erbil , Yolande Moreau , André Wilms , Arthur Deschamps , Atmen Kelif
Yönetmen : Pascal Hérold , Jérôme Deschamps , Macha Makeïeff
Senaryo : Pascal Hérold , Charles Perrault
Yapımcı : Charles Gillibert , Nathanaël Karmitz , Pascal Hérold
Dağıtım : Medyavizyon

Özet : Bir değirmencinin küçük oğluna, sihirli çizmeler giyen ve konuşan, tuhaf bir kedi miras kalır. Kedi, dalavere ve mizah yoluyla değirmencinin küçük oğlunun tek aşkı dans etmek olan Prenses’in kalbini fethedip onunla evlenmesine yardım eder. Başka kötü karakterler de Prenses’le evlenmeyi arzu etmektedir ve bu düğüne mani olmak için ellerinden gelen her şeyi deneyeceklerdir…




21 Mayıs 2010 Cuma

CüMBUR CeMaaT AiLe 13. BöLüm iZLe 21 MaYIS CuMa



Eklenme tarihi : 21.05.2010
CüMBüR CeMaaT AiLe 13. BöLüm iZLe 21 MaYIS CuMa, CüMBüR CeMaaT AiLe Son BöLüMü FuLL iZLe, CüMBüR CeMaaT AiLE YeNi BöLüMü FuLL iZLe, CüMBüR CeMaaT AiLe STaR TV YeNi DiZi





Hanımin Çiftliği 30. Bölüm Online İzle 21 MaYIS CuMa iZLe ALTeRNaTiF


Eklenme tarihi : 21.05.2010

HaNIMIN ÇiFTLiĞi 21 MaYIS CuMa iZLe ALTeRNaTiF LiNK, HaNIMIN ÇiFTLiĞi SoN BöLüMü FuLL iZLe, HaNIMIN ÇiFTLiĞi YeNi BöLüMü FuLL iZLe

Hanımın Çiftliği izle, Hanımın Çiftliği full izle, Hanımın Çiftliği indir, Hanımın Çiftliği bölümleri, Hanımın Çiftliği-30. Bölüm İzle, Hanımın Çiftliği bölüm izle, Hanımın Çiftliği bölümü












GönülCelen 12. Bölüm Online İzle 21.05.2010


Eklenme tarihi : 21.05.2010

GöNüLÇeLeN 21 MaYIS CuMa iZLe ALTeRNaTiF LiNK, GöNüL ÇeLeN Son BöLüMü FuLL iZLe, GöNüL ÇeLeN YeNi DiZi YeNi BöLüMü FuLL iZLe

Gönülçelen izle, Gönülçelen full izle, Gönülçelen bölümleri, Gönülçelen tv ile aynı anda, Gönülçelen-12. Bölüm İzle, Gönülçelen bölümü, Gönülçelen bölümünü izle, Gönülçelen bölüm izle













Samanyolu 24. Bölüm İzle 21.05.2010



Eklenme tarihi : 21.05.2010

SaMaNYoLu 21 MaYIS CuMa iZLe, SaMaNYoLu Son BöLüMü FuLL iZLe, SaMaNYoLu YeNi BöLüMü FuLL iZLe, SaMaNYoLu ATV YeNi DiZi

Samanyolu izle, Samanyolu full izle, Samanyolu bölümler, Samanyolu bölümü, Samanyolu-24. Bölüm İzle, Samanyolu indir, Samanyolu fragmanı











yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi