5 Mart 2011 Cumartesi

Mersin İçel Köftehor Cafe 29'da Öyle Bir Zaman Geçer ki Mersin İçel Burak Canlı

MERSİN İÇEL KÖFTEHOR CAFE 29’DA ÖYLE BİR ZAMAN GEÇER Kİ

 

Köftehor Cafe 29’dan sen ne anlarsın demeyin. Yemeden anlarım. İşte köfte. İşte tat. Mersin İçel’in ihtiyacı!

 

Yemeyen kalmasın. Eksiği yok mu? Mutlaka var. Mutlaka. Ama köfteler nefis. Arayıp da bulamadığımız bir yer.

 

Gerçekte arayanlar için biçilmiş bir kaftan. Gidin. Bob Marley’in resmi göz doldurmakta! 60’lı 80’li yılları çağrıştırmakta! İnşallah zam yapmaz. Sürüm mürüm gitsin.

 

Alo Paket Servisiyle 29 dakikada gelmeyen ürünler bedava. Denemek lazım. Gerçekten bedava mı? Derler iş o ana geldiğinde… Neyse…

 

Milas Davıs, Marilyn Monroe, Albert Einstein gibi değişik resimler bulunmakta. Dediğim gibi gidin. Arayıp da bulunamayan bir yer.

 

Mersin İdman yurdumuzun maçları Köftehor Cafe 29’un tam karşısında yapılmakta. Bu vesileyle de mekân da oldukça sporcu bulunmakta. Dışarısında ise tam tamına 7 masa. Nete girme şansı. Dev ekran TV!

 

 

Teyfik Sırrı Gür Stadı’nın tam karşısında. Benim deyimimle Stadyumun. Tel no: 0324 328 95 21 olup tam adres Pirireis Mah. 1102 Sok. Tekin Apt. A Blok 7/B Mersin.

 

Hey be bana. Bir bakarsınız iler de bu tip yerleri tanıtmaya falan başlarım. Hani şu gezelim görelim deki TV programları gibi.

 

Bir dostum bahsetmişti. Evlenmekte zorluk çeken iki dershane öğretmeni! Evlenemiyorlar. Çünkü iş garantisi bulunmamakta! Evlenemiyorlar çünkü para yok. Garantisizliklerin hepsiciği bizde!

 

Garantisizlik yaşam tarzımız. Ev kirası düğün parası eşya falan filan. Askerlikte bitmiş ama nafile.

 

Gençlerimiz zor durumda. Emeklilerimiz zor durumda. İşçilerimiz zor durumda. Esnafımız zor durumda. Serbest Meslek çalışanlarımız zor durumda. Zor durumda olanlar yüzünden zor durumda olmayanlar da zor durumda. İşte bu bizim hikâyemiz.

 

Geçer. Evet. Geçer. Öyle biz zaman geçer ki geçip giden zamanın bizler de bıraktığı veya alıp götürdüğü nelerdir. Kim bilir neler.

 

Bu vesileyle Mersin İçel’imizde bizde farklıyız, bizde değişiğiz, bizde de bir takım numaralar var diyebilen aburu cubur götürebileceğim yerler beni arasın. Korkmayın. Arayın. Bildiğiniz üzere hobi olarak başladığım yazı yazmaya bir şekilde de olsa gene hobi olarak devam etmekteyim. Sen çok yaşa Mersin İdman yurdu. Ve sen çok yaşa Mersin İçel. Mersin İçel Burak Canlı

 

 

--
Söylesem Tesiri yok,
Sussam Gönül Razı değil...
( FUZULİ )

4 Mart 2011 Cuma

100 bin KOBİ'ye nisanda 4 milyar TL kredi haberi

100 bin KOBİ'ye nisanda 4 milyar TL kredi haberi

Posted: 28 Feb 2011 06:18 AM PST

Nihat ERGÜNSanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) yeni kredi destek paketi hazırladıkları müjdesini verdi.

4 milyar lira büyüklükteki kredi paketinin nisan ayında açıklanacağını söyleyen Ergün, bu paketi 2010 yılındaki desteklerden faydalanmayan işletmeler için çıkardıklarını ifade etti. Bakan Ergün, TRT Haber'de yayınlanan Ekonomi Kulübü programında, kredilerin mahiyetini ciddi manada değiştirdiklerini ve proje desteklerine dönüştürdüklerini söyledi. 2009-2010 yıllarında önce 100 bin, ardından da 70 bin işletmeye destek verdiklerini hatırlatan Ergün, "2011 yılı için de 100 bin KOBİ'lik destek paketi hazırlıyoruz. Bu, yaklaşık 3-4 milyar liralık bir rakama tekabül edecek." dedi.



Tarım Duyurularından Haberdar Olmak İçin Facebook Grubumuza Katılın
Modüler Prefabrik Yapılar (Bakıcı Evi, İdari Bina, Müstakil Ev, Bağ Evi, Konut)






--
Söylesem Tesiri yok,
Sussam Gönül Razı değil...
( FUZULİ )

Tarım Bakanlığı'ndan ŞOK açıklama!



Tarım Bakanlığı'ndan ŞOK açıklama!

Posted: 24 Feb 2011 03:51 AM PST

AngusTarım ve Köyişleri Bakanlığı, ithal edilen büyük ve küçükbaş hayvanların sakatatlarının tüketilmemesi, satılmaması ve imha edilmesini istedi.

Bakanlığın "acil" alarmı deli dana korkusu yarattı. Et fiyatlarındaki yükselişi durdurmak için hükümetin yurtdışından canlı hayvan ithalatı yoluna gitmesinin ardından başlayan “deli dana hastalığı riski” tartışması sürüyor.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, 81 il valiliği aracılığıyla tarım il müdürlüklerine “acele” ibareli bir yazı göndererek, ithal edilen büyük ve küçükbaş hayvanların sakatatlarının tüketilmemesi, satılmaması ve imha edilmesini istedi.


Tarım Duyurularından Haberdar Olmak İçin Facebook Grubumuza Katılın
Modüler Prefabrik Yapılar (Bakıcı Evi, İdari Bina, Müstakil Ev, Bağ Evi, Konut)






--
Söylesem Tesiri yok,
Sussam Gönül Razı değil...
( FUZULİ )
yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi