4 Mart 2011 Cuma

100 bin KOBİ'ye nisanda 4 milyar TL kredi haberi


100 bin KOBİ'ye nisanda 4 milyar TL kredi haberi

Posted: 28 Feb 2011 06:18 AM PST

Nihat ERGÜNSanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) yeni kredi destek paketi hazırladıkları müjdesini verdi.

4 milyar lira büyüklükteki kredi paketinin nisan ayında açıklanacağını söyleyen Ergün, bu paketi 2010 yılındaki desteklerden faydalanmayan işletmeler için çıkardıklarını ifade etti. Bakan Ergün, TRT Haber'de yayınlanan Ekonomi Kulübü programında, kredilerin mahiyetini ciddi manada değiştirdiklerini ve proje desteklerine dönüştürdüklerini söyledi. 2009-2010 yıllarında önce 100 bin, ardından da 70 bin işletmeye destek verdiklerini hatırlatan Ergün, "2011 yılı için de 100 bin KOBİ'lik destek paketi hazırlıyoruz. Bu, yaklaşık 3-4 milyar liralık bir rakama tekabül edecek." dedi.



Tarım Duyurularından Haberdar Olmak İçin Facebook Grubumuza Katılın
Modüler Prefabrik Yapılar (Bakıcı Evi, İdari Bina, Müstakil Ev, Bağ Evi, Konut)






--
Söylesem Tesiri yok,
Sussam Gönül Razı değil...
( FUZULİ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi