3 Mart 2010 Çarşamba

Watchmen DVDRip kalitesinde full izle - Türkçe dublaj bedava seyret


Adı: Watchmen
Türü: Bilim Kurgu, Fantastik, Aksiyon, Çizgi Roman
Gösterim Tarihi: 6 Mart 2009
Yönetmeni: Zack Snyder
Senaryosu: David Hayter, Alex Tse, Alan Moore (Kitap), Dave Gibbons (Kitap)
Görüntü Yönetmeni: Larry Fong
Müziği: Tyler Bates
Yapımı: 2009, ABD, İngiltere
Süresi: 163 dk

Oyuncuları: Jeffrey Dean Morgan (Edward Blake / The Comedian), Malin Akerman (Laurie Juspeczyk / Silk Spectre II), Carla Gugino (Sally Jupiter / Silk Spectre), Billy Crudup (Jon Osterman / Dr. Manhattan), Patrick Wilson (Dan Dreiberg / Nite Owl II), Jackie Earle Haley (Walter Kovacs / Rorschach), Matthew Goode (Adrian Veidt / Ozymandias)

Konusu: Watchmen çizgi romanını şöyle anlatacak olursak; 86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’ nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’ nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.


                Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.

                Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünmeye başlar. Tavsiye edebileceğim filmler arasında.

İyi seyirler diler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi