11 Haziran 2010 Cuma

Diriliş Vampir AvCısı Filmi Full İzle




konu: sadie Bir gazetecidir , Los Angeles’ta gizli bir tarikatı araştırıyordur. Genç ve moden bir insan topluluklerını hedefine alan bu tarikatın karanlık ve derin bir içeriği vardı. Ağlarına düşen gençlerin hiç birinden haber alınamamıştı , fakat Sadie uzun araştırmalar sonucu kaçırılan insaların ölmüş olduklarını anlar . Bu karanlık olayların arkadasındaki kişiye tam yaklaştım derken kendiside arık bir kurbandır.



Tür : Gerilim / Korku

Gösterim Tarihi : 6 Temmuz 2007

Yönetmen : Sebastian Gutierrez

Senaryo : Sebastian Gutierrez

Görüntü Yönetmeni : John Toll

Müzik : Nathan Barr

Yapım : 2007, ABD , 94 dk.

Oyuncular:Lucy Liu (Sadie Blake) , Robert Forster (Lloyd) , Cameron Richardson (Collette) , Allan Rich (Harrison) , Samantha Shelton (LA Weekly Editor) , Kevin Wheatley (Ethan Mills) , James D’Arcy (Rahip) , Michael Chiklis (Clyde Rawlins) , Cameron Goodman (Kaitlin)



Kategorisi :

Korku Filmleri












































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi