25 Haziran 2010 Cuma

Er Filmi İzle Er Yabancı Filmi İzle



Orjinal Dil


2. dünya savaşı ve James Ryan’ı ne pahasına olursa olsun kurtarılmalıdır. Askerler, her yerde, ona ait bir iz aramaya başlar. Bu öylesine bir göreve dönüşür ki, 1 kişiyi kurtarmak uğruna birçok askerin hayatı söz konusudur. o çünki bir annenin son evladıdır.



Oyuncular


Tom Hanks (John Miller) , Edward Burns (Richard Reiben) , Tom Sizemore (Michael Horvath) , Matt Damon (James Ryan) , Jeremy Davies (Timothy E. Upham) , Adam Goldberg (Stanley Mellish) , Barry Pepper (Daniel Jackson) , Giovanni Ribisi (Irwin Wade) , Vin Diesel (Adrian Caparzo) , Ted Danson (Fred Hamill) , Maximilian Martini (Fred Henderson) , Dylan Bruno (Alan Toynbe) , Paul Giamatti (William Hill) , Dennis Farina (Walter Anderson)


Tür : Savaş / Dram / Aksiyon

Yönetmen : Steven Spielberg

Senaryo : Robert Rodat

Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski

Müzik : John Williams

Yapım : 1998,

üleksi: ABD ,

süresi: 170 dk




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi