1 Haziran 2010 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali İzle 93 Bölüm 03 Haziran Perşembe




KuRTLaR VaDiSi PuSu SeZoN FiNaLi FRaGMaNI iZLe 3 HaZiRaN PeRŞeMBe , KuRTLaR VaDiSi PuSu YeNi BÖLüMü FuLL iZLe, KuRTLaR VaDiSi PuSu SoN BöLüMü FULL iZLe

fragmanı için Vadi hayranları şimdiden bekleyişe geçti.
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 93. sezon finali fragmanı izle
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 93. bölüm fragmanında neler olacak? Polat, Ebru ve Elif'i kurtarabilecek mi? Polat'ın darağacına çıkardığı İskender, Vadi'ye veda mı edecek? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 93. bölümü 3 Haziran Perşembe günü Star TV'de yayınlanacak.
Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun 93. bölüm fragmanı için Vadi hayranları şimdiden bekleyişe geçti.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun en son yayınlanan bölümünde Polat, beynine hükmettiği Yakışıklı’ya İskender’in adresini öğrenme talimatı vererek ABD ajanı Aron Feller’in yanına gönderdi .

Yakışıklı, Polat’tan haber getirdiğini söyleyerek Feller’in yanına sızmayı başardı. Burada Feller’in boş bir anını yakalayan Yakışıklı, Feller’i ani bir hareketle masanın üzerine yatırarak rehin aldı. Feller’in adamı Uzun’u da sert bir çekiç darbesiyle yaralayan Yakışıklı, İskeneder Büyük’ün adresini öğrenerek Polat’a söyledi.

Polat, Feller’i öldürmesi için Yakışıklı’ya emir verdi ancak Feller’in ajanları, Yakışıklı’yı öldürdü.

İskender’in gazına gelen Memati, teslim olacağı sırada Zaza’nın adamı Cevher tarafından kaçırılarak buzluğa atıldı. Böylelikle Zaza Dayı, Memati’den intikamını almış oldu.

Memati’den yediği onca dayağa rağmen yılmayan Deli Hüsnü, Gülendam’la evlenerek muradına erdi.

Dizinin son sahnesinde Polat Alemdar, eşi Ebru ve kızı Elif’i kurtarmak için İskender’in evini bastı. Polat, burada İskender’i yakalayarak darağacına çıkardı. Ancak İskender’in adamları da Polat’ın eşi Ebru’nun boynuna imleği geçirdi....

Polat, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 93. bölümünde İskender’in adamlarıyla anlaşıp Ebru’yu kurtaracak mı? Zaza Dayı’nın buzluğa attığı Memati nasıl kurtulacak? Hüsnü ve Gülendam, Memati’ye evlendiklerini nasıl açıklayacak?

Vadi'nin yeni bölümü 3 Haziran Perşembe günü Star TV'de yayınlanacak.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi