19 Haziran 2010 Cumartesi

Paranormal Activity Filmini Online İzle




Beklenen Film.. [ Çok Korkacaksınız.. ]


Yapım: 2007 ~ ABD
Tür: Dram , Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Oren Peli
Senaryo: Oren Peli
Yapımcı: Oren Peli , Steven Schneider , Jason Blum
Süre: 1 saat 39 dk
Gösterim Tarihi: 15 Ocak 2010 (Türkiye)
Oyuncular : Katie Featherston , Micah Sloat , Ashley Palmer , Amber Armstrong , Crystal Cartwright

Özet : Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlayarak evlerini kamera sistemiyle donatırlar. İşte paranormal activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece..

İlginç Bir Sinema Filmi Olmuş. Fragmanını Bile Sinemada İzleyen İnsaların Korkularını Gizli Bir Kameraya Alarak Gerçekleştirmişler.Ayrıca Gelmiş Geçmiş En İyi 5 Korku Filminden Biriymiş Ve Filmin Bütçesi 15.000 $ Kadarmış..

Ayrıcada Belirmek İsterimki Belirli Bir Yaş Sınırı Konmamış Ama En Azından 15+ Yaş Kişilerin İzlemesini Tavsiye Ederim.. Bide İzlerken Yanınızda Başınızı Yaslayabileceginiz Bir Omuz Olması Sizi Korkulardan Biraz da Olsa Arındırır Diye Düşünüyorum.. İyi Seyirler..


Paranormal Activity Filminin Resmi Fragmanı..




Paranormal Activity Filmi İçin 11 Ocak 2010’da İstanbul’da Yapılan Özel Gösterimde Film Boyunca Sinema Salonundan İzleyicilerin Tepkileri Kayda Alındığı Özel Klip..





Alternatif 1






Alternatif 2





Alternatif 3


İzlemek İçin Tıkla..


Not : Açılan Sayfada Yes, Let Me Watch Yazısına Tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi