23 Temmuz 2010 Cuma

Aşkın (500) günü full filmini izle - Days of summer türkçe dublaj film seyret


Adı: Aşkın 500 günü
Türü: Komedi, Dram, Romantik
Yönetmeni: Marc Webb
Senaryosu: Scott Neustadter, Michael H. Weber
Görüntü Yönetmeni: Eric Steelberg
Yapımı: 2009, ABD
Süresi: 95 dakika
Gösterim Tarihi: 9 Ekim 2009
Oyuncuları: Joseph Gordon-Levitt (Tom Hansen), Zooey Deschanel (Summer Finn), Geoffrey Arend (McKenzie), Chloe Moretz (Rachel Hansen), Matthew Gray Gubler (Paul), Clark Gregg (Vance)

Konusu: 2009' un mükemmel bir komedi filmi. Alışılmamış türde bir romantik komedi olan film, aşkın gerçek olduğuna inanmayan bir kadın ve ona aşık olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Tom Hansen, hayatından tamamen çıktığına emin olduğu zaman Summer Finn ile tanıştığı ilk günü hatırlar. Tom, kıza ilk gördüğü anda aşık olur. Hayatının geri kalan kısmını bu kızla birlikte geçirmesi gerektiğini biliyordur. Ne var ki Summer ne aşka ne ilişkilere inanmamaktadır. Buna rağmen aralarında arkadaşlıktan öte farklı bir ilişki başlar. Birlikte geçirecekleri günler sıradışı, eğlenceli ve komik bir hikayeye tanıklık edecektir. Film' in gerik kalan kısmını video izlemeniz tavsiye edilir.

İyi seyirler diler...

>






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi