23 Temmuz 2010 Cuma

Halk düşmanları full izle - Pudlic Enemies türkçe dublaj 2009 filmi seyret


Adı: Halk düşmanları - Pudlic Enemies
Türü: Dram, Suç
Yönetmeni: Michael Mann
Senaryosu: Michael Mann, Ronan Bennett, Ann Biderman, Bryan Burrough (Kitap)
Görüntü Yönetmeni: Dante Spinotti
Müziği: Elliot Goldenthal
Yapımı: 2009, ABD
Gösterim Tarihi: 10 Temmuz 2009
Oyuncuları: Johnny Depp (John Dillinger), Christian Bale (Melvin Purvis), Billy Crudup (J. Edgar Hoover), Marion Cotillard (Billie Frechette), Channing Tatum (Pretty Boy Floyd), Leelee Sobieski (Polly Hamilton), Emilie de Ravin (Anna Patzke)

Konusu: Halk düşmanları dram ve suç özellikli amerikan film. Bryan Burrough’ un Türkiye’de yayınlanmayan Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43 (Halk Düşmanları: Amerika’nın En Büyük Suç Dalgası ve FBI’ın Doğuşu) adlı kitabından uyarlanan filmin Hollywood’ un gerçek bir hikayeye en çok yaklaşan filmlerden birisi olarak değerlendiriliyor. Olaylar Amerika’nın Büyük Bunalım yıllarında gerçekleşir ve dönemin en ünlü suçluları ve yeni oluşan FBI arasında yaşananlar anlatılır. Sorunsuz izleyebileceğiniz sinema portalı.

İyi seyirler diler...



>






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi