29 Temmuz 2010 Perşembe

Şark oyunları 2010 full filmini izle - Eastern plays türkçe dublaj indirmeden seyret


Adı: Şark oyunları - Eastern plays
Türü: Dram
Yönetmeni: Kamen Kalev
Senaryosu: Kamen Kalev
Yapımı: 2010, Bulgaristan
Süresi: 89 dakika
Gösterim Tarihi: 9 Nisan 2010
Oyuncuları: Saadet Aksoy (Işıl), Hatice Aslan, Kerem Atabeyoglu, Christo Christov (Itso), Krasimira Demirova (Istonun üvey annesi), Nikolina Iancheva (Niki), Ovanes Torosian (Georgi)

Konusu: 2010 nun nisan ayında sinemalara giren şark oyunları dram filmi şuan internette ekranları başında sorunsuz bir şekilde donmadan yerini almış durumda. Birbirinden kopan iki kardeşin kaderleri, ırkçı bir baskında buluşur. Kardeşler karşı saflardadır: Georgi, Neo Nazi bir gruba yeni dahil olmuş ve saldırırlardan birine katılmıştır. Abisi Itso ise saldırıya uğrayan Türk aileyi kurtarır. Georgi’den artık daha büyük saldırılara katılması beklenmektedir, fakat Georgi de bu hareket içerisindeki yerini sorgulamaya başlar. Itso da, kurtardığı güzel Türk kızının Sofya’daki mutsuz yaşamından bir kaçış şansı olup olamayacağını merak etmektedir. Devamını merak ediyorsanız videoalar da tam olarak verilmiştir. Aşağıya göz atınız arkadaşlar.

İyi seyirler diler...



>






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi