23 Temmuz 2010 Cuma

Sibirya ekspresi full izle - Transsiberian türkçe dublaj online sinema seyret


Adı: Sibirya ekspresi
Türü: Dram, Gerilim, Suç
Yönetmeni: Brad Anderson
Senaryosu: Brad Anderson, Will Conroy
Gösterim Tarihi: 19 Aralık 2008
Yapımı: 2008, İngiltere, Almanya, İspanya
Süresi: 111 dakika
Oyuncuları: Woody Harrelson (Roy), Emily Mortimer (Jessie), Kate Mara (Abby), Thomas Kretschmann (Kolzak), Ben Kingsley (Grinko), Eduardo Noriega (Carlos)

Konusu: Dram, gerilim ve suç özelliklerinden oluşan bir ingiltere, almanya ve ispanya yapımlı film. Amerikalı çift, Roy (Woody Harrelson) ve Jessie (Emily Mortimer), son olarak ikamet ettikleri Pekin’den oldukça uzaktaki evlerine dönmeye karar verirler. Trende Carlos (Eduardo Noriega) ve Abby (Kate Mara) adlı başka bir çiftle tanışırlar. Aralarında hızlı bir şekilde evlerinden uzaktaki gezginler arasında kurulan temelleri çok da sağlam olmayan bir bağ kurulur. Roy durakların birisinde trenden ayrılır. Jessie yeni arkadaşlarının göründükleri gibi olmadıklarını anlamaya başlar. Fakat bu unutulmayacak seyahatin gerçek tehlikeleri yeni yeni su yüzüne çıkmaya başlamıştır. Filmi izleyebilmek çok kolay aşağıda sorunsuz videolar sunulmuştur arkadaşlar.

İyi seyirler diler...



>






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi