3 Temmuz 2010 Cumartesi

Şimşek Hırsızı 2010 full izle - Percy Jackson - Olimposlular türkçe sinemada izle


Adı: Şimşek hırsızı - Percy Jackson - Olimposlular
Türü: Macera, Fantastik
Yönetmeni: Chris Columbus
Senaryosu: Craig Titley, Rick Riordan (Kitap)
Yapımı: 2010, ABD, Kanada, 119 dakika
Gösterim Tarihi: 19 Şubat 2010
Oyuncuları: Logan Lerman (Percy Jackson), Sean Bean (Zeus), Uma Thurman (Medusa), Pierce Brosnan (Chiron), Kevin McKidd (Poseidon), Alexandra Daddario (Annabeth Chase), Rosario Dawson (Persephone), Catherine Keener (Sally Jackson)

Konusu: Macera tutkunları için güzel bir film şimşek hırsızı. Chris columbus yönetmenliğinde hazırlanmış enfes bir macera ve fantastik özellikli film. Rick Riordan’ın aynı adlı romanından uyarlanan film, babasının Mitolojik Yunan Tanrısı Poseidon ve annesinin ise sıradan bir insan olduğu Percy adındaki gencin zorlu hikayesini anlatıyor. Serinin bu ilk filminde Percy kendini ispatlamak için Zeus’un çalınan şimşeğini bulup hırsız olmadığını herkese göstermek zorunda kalıyor. Aradaşlar ben beğendim sizlerin izlemesni izlerim.

İyi seyirler diler...























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi