13 Ağustos 2010 Cuma

Aşka son şans full filmi izle - Last chance harvey türkçe dublaj net izle


Adı: Aşka son şans - Last chance harvey
Türü: Romantik, Dram
Yönetmeni: Joel Hopkins
Senaryosu: Joel Hopkins
Görüntü Yönetmeni: John de Borman
Yapımı: 2008, İngiltere / ABD
Süresi: 92 dakika
Gösterim Tarihi: 17 Temmuz 2009
Oyuncuları: Dustin Hoffman (Harvey Shine), Emma Thompson (Kate Walker), Dame Eileen Atkins (Maggie Walker), Kathy Baker (Jean), Liane Balaban (Susan), James Brolin (Brian)

Konusu: Joel hapkins yönetmenliğinde hazırlanan süper bir romantik dram filmi. New York’lu Harvey Shine, bir jingle yazarı olarak çıkmaza girmiş işini kaybetme noktasındadır. Patronundan son bir şans koparmıştır. Önce hafta sonunda Londra’ya kızının düğününe gidecek ve pazartesi günü önemli bir toplantı için geri dönecektir. Kızının kilisede yürümek için üvey babasını seçtiğini öğrendiğinde yıkılmış bir halde, düğün yemeğine kalmadan havaalanına geri döner. Fakat uçağı da kaçırmıştır, böylelikle işini devam ettirme şansını da. Beğenilen filmler arasında yerini alan diğer filmler arasında.

İyi seyirler diler...
>






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi