18 Ağustos 2010 Çarşamba

Yabancı full filmi izle - Outlander Macera türkçe dublaj online izle


Adı: Yabancı - Outlander
Türü: Bilim Kurgu, Macera, Aksiyon
Yönetmeni: Howard McCain
Senaryosu: Dirk Blackman, Howard McCain
Görüntü Yönetmeni: Pierre Gill
Yapımı: 2008, ABD / Almanya
Süresi: 115 dakika
Gösterim Tarihi: 10 Nisan 2009
Oyuncuları: James Caviezel (Kainan), Sophia Myles (Freya), Jack Huston (Wulfric), John Hurt (Rothgar), Cliff Saunders (Boromir), Patrick Stevenson (Unferth)

Konusu: Howard McCain yönetmenliğinde hazırlanmış güzel bir macera filmini sizlerle paylaşmak istedim. Viking dönemidir. Bir kahraman olan Kainan’ın gemisi, İskandinav kıyılarına vurur. Büyük bir çarpışma yaşanmıştır ve sadece Kainan ve Moorwen olarak bilinen vahşi bir uzaylı yaratık dışında hayatta kimse kalmamıştır. Moorwen kendine yapılanların öcünü almak için önüne gelen herşeyi yok ediyordur. Onu herşeyi yok etmeden önce ortadan kaldırmak için Kainan’ın Vikingler ile birlikte hareket etmesi gerekir. Devamı için aşağıya göz atın.

İyi seyirler diler...


>






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yesilcam film teknoloji haber dizi izlesinema izle bedava lig tv izle bedava inglizce öğrenme seti dizi film izle google adsense para kazan RESİM GALERİ SİTESİ edevlet igne oyasi rize igne oyasi igne oyasi resimleri metin iki pivate server otobus firmalari internetten para kazanmak GOOGLE+ PLUS kadin hamilelik igne oyasi